PIXELART e bunicul sfătos al publicității din județul Vaslui și nu numai. În 2020 împlinim 20 de ani, în care am acumulat experiență, am trecut prin vremuri bune și crize financiare, am răzbătut prin hățișul unei economii de piață în formare.

PIXELART este cea mai longevivă firmă de producție publicitară din județ, firmă în care s-au format și au muncit zeci de angajați.

Acum, experiența seniorilor se împletește cu entuziasmul și dorința de evoluție a tinerilor, rezultând din această combinație lucrări perfect pliate pe necesitățile unui număr impresionant de clienți, un portofoliu consistent ce aduce stabilitate și constanță firmei.

PIXELART a fost în toți acești 20 de ani pionierul pieței publicității vasluiene, folosindu-se de tehnologie modernă și materiale revoluționare în crearea unei game extrem de vaste de produse.

Reclame luminoase, litere volumetrice, panouri, bannere, totemuri, printuri tipografice, obiecte personalizate pentru campanii publicitare, sisteme de expunere, realizate integral “în casă” ori prin colaborări cu firme prestigioase în domeniu, PIXELART acoperă toată gama de lucrări specifice publicității.

PIXELART deține și un magazin, PIXI GIFT, unde pot fi comandate o mulțime de obiecte personalizate care să constituie cadouri inspirate pentru cei dragi. Tricouri, cănițe, puzzle-uri, fotogravuri, magneți și multe altele.

Pe lângă producția publicitară PIXELART abordează și domeniul confecțiilor metalice realizând scări, balustrade, porți, copertine, din fier forjat, policarbonat, polyplan și multe alte materiale.

Un alt domeniu în care tehnica și creativitatea se împletesc este cel al lucrărilor de modelaj și multiplicare în matrițe siliconice a obiectelor de artă. Trofee, medalii, statuete, plachete, obiecte destinate premierii sau pur și simplu cadouri speciale, unicat.

PIXELART este un partener de încredere, mereu deschis la provocări, întotdeauna oferind soluții.