0744231647

Luni-Vinerri: 9.00-19.00
Sâmbătă: 10.00-14.00
Duminică: închis

Salut, bine ai venit! Ai nevoie de ajutor?

Îți stăm la dispoziție cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a comanda de pe magazinul nostru online! Click pe sectiunile de mai jos:

Nu e panică! Știm și putem să facem multe alte lucruri personalizate! Suna acum la 0744231647 să discutăm împreună cam ce s-ar potrivi pentru tine, cum facem si, bineinteles, cat costa!

Comanda se face online prin intermediul cosului de cumparaturi. Bineinteles ca poti si telefonic, dar, in cazul produselor personalizate va trebui sa ne trimiti prin email poze sau alte elemente grafice care vrei sa apara pe cadoul personalizat.

Sigur! Daca intampini dificultati la folosirea cosului de cumparaturi te rugam sa ne contactezi telefonic la 0744231647 sau pe WhatsApp (vezi iconita verde stanga jos)

Poti plati ramburs la curier cand le primesti acasa sau in cont bancar. Momentan nu avem implementata pe site plata direct cu cardul, dar putem sa-ti emitem o factura si sa achiti in cont contravaloarea produselor. Daca optezi pentru plata in cont, aceasta se va realiza integral in avans.

Livrarea se face prin curierat rapid Urgent Cargus sau Fan Courier. Pretul transportului este platit de catre cumparator si este, in general, 20-25 lei. Pretul exact al transportului iti va fi comunicat INAINTE de a expedia coletul catre tine. Poti verifica la primire continutul coletului timp de 5 minute si sa platesti la curier.

Produsele standard care nu necesita personalizare le vei primi acasa in 24-48 de ore din momentul lansarii comenzii. Produsele personalizate au ca termen de livrare maxim 4 zile lucratoare. ele pot fi gata si mai repede, insa acest lucru depinde foarte mult de gradul nostru de incarcare la momentul respectiv in atelierul de productie.

Pe perioada starii de urgenta aceasta optiune este indisponibila.

SC PIXI GIFT SRL, loc. Secuia, com Muntenii de Jos, jud. Vaslui, înregistrată la Registrul Comerțului VASLUI sub nr. J37/222/2018, cod fiscal RO 39059020